Hej! Det var så himla kul igår på kursen, så vi kunde inte än annat starta förmiddagen med ett träningspass😊 Skam den som ger sig, vi tog med hela korgen med leksaker, matskål mm till ängen. Nu skulle vi hitta bra belönings system, och vips vad har hänt? Min fin fina kille kan helt plötsligt leka och kampa utan att gå upp i affekt😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Kanske mognad, mer fokuserad matte???? Fantastiskt roligt i alla fall, vi glömde bort klockan och vips hade 1,5 timme gått!!!!!!! Nu ligger en helt utslagen hjälte i soffan mycket nöjd, men jag tror att matte är mest nöjd😃😃 Nu blir det en tripp in till Stockholm för matte, lunch i glada vänners sällskap!!! Dagen kunde ju inte börja bättre, eller hur?? Tusen tack för alla fina tips och idéer vi får av alla härliga mattar o h hundar på WBK 😃😃😃😃😃 Det kanske blir nått av oss också till slut❤️ Kram från nöjd Qeno och matte!!